Nå er jeg glad i spinat så da tok jeg litt mer enn man behøver.... Til en person tenger du:
100-200 g stuvad spenat
1 laksfilé / lax filé
1ts sukrin melis/1 tsk sukrin flor
bittelitt vann
tørket chilli
chilli pulver
1 hvitløks fed
100 g agurk /gurka
1 ts sukrin melis /1 tsk flor
1 tsk eddik 24% / 1 tsk ättika 24%
0,5 dl vann / vatten
Legg spinaten i bunn av en ildfast form, på med filéen. Bland melis med litt vann så det blir en tykk grøt, i med chilli og hvitløk, bland godt. Dekk fisken med geggamoien og inn i ovnen på 170g i ca 15-20 min.
Lag agurksalaten- agurk i tynne skiver blandes med laken - vann, eddik og melis. La stå å trekke mens fisken er i ovnen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar