4 eggehviter
2 ss sukrin melis
1 gnutta stevia
65g hasselnøtter
100g mandler
sjokolade krem/fyll
86% sjokolade
Mal nøttene hver for seg i en mandelkværn. Pisk eggehvitene stive med sukrinmelis og stevia. Bland hasselnøtter og eggehvite for seg, samme med mandlene. Bruk en gaffel og lag bunnen på kakene. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 15 min, eller til de får en fin farge. Kakefyll lager jeg alltid dagen før så den får den riktige konsistensen over natten i kjøleskapet. Vent til bunnen har kjølt seg ned, ta en reel klikk krem på hver biskvie. Legg de i fryseren i en times tid, så de stivner. Dypp så i smeltet sjokolade. Oppbevares i kjøleskap.
hvilken sjokolade bruker du? vanlig eller sukkerfri?
SvaraRaderaElisabeth:)
Marabou premium 86%, du kan bruke 90% om du vil - lindt har en.... Men jeg synes 86% smaker best.
SvaraRaderatakk takk:) Kjøpte noen mørke i dag, søtet med malitol og xylitol, smakte som kokesjokolade. Men de er kanskje ikke lavkarbo..
SvaraRaderaÅÅÅÅååååå spennende.... Står det ikke hvor mye karbohydrater det er pr 100g? Marabou 86% har 19 karb. pr 100g , så det er jo i meste laget - men man spiser jo ikke mye av gangen. Har en raw 100% sjokoladeblokk, den har 15 karb. pr 100. og kakaopulver 11....
SvaraRaderaHva heter den sjokoladen? ble veldig nyskjerring - spesielt om den smaker som kokesjokolade nam!!!!