Elsker denne goma salaten man kjøper til sushi, men den inneholder som vanlig sukker...
Her kommer en sukkerfri variant, men sjøgress er ikke helt uten carbs- googla litt, og det varierer mye, men ligger fra 27-83 carbs pr 100g, tørket.... Hele posen er på 125g, og jeg brukte bare noen få gram, så litt kan man unne seg i alle fall...
Ta litt tørket tang/alger og hell over godt med varmt vann, jeg kokte opp litt og i med litt kaldt vann. La stå i 10min, den blir grønn og sveller mye...
Kjøl av i kaldt vann, og la det renne ordentlig av i en sil.
Dressingen:
3 ss/msk risvins eddik/ vinäger
2 ss/msk soyasauce
1 ss/msk sesamolje
1ss/msk sukrin melis/flor
5 dråper stevia
Visp det sammen og smak til.
Rist litt sesamfrø i en tørr panne.
Bland tangen med dressingen og sesamfrøene, la stå en liten stund så tangen suger til seg smaken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar