tisdag 23 augusti 2011

Frisk kake med sjokoladekrem og bær


Lag bunn (jeg lagde bare en liten til meg selv, ca 4 biter)
1 eggehvite
1 eggeplomme
40g philadelfiaost
1/4 ts bakepulver
2ts sukrin
1/6 vaniljepulver
20 dråper rom essens

Pisk eggehviten stiv. Pisk eggeplomme og sukrin stivt, tilsett ph.ost, bakepulver, essens, vaniljepulver. Bland i eggehviten, så i en form, inn i ovnen på 180-200 grader i 20-25 min



 Sjokolade-fløte-kremen lagde jeg kvelden før...
ca 5 dl fløte
3ss kakao
3ss sukrin

Kok opp, smak til og kjøl ned under omrøring i kaldt vann i kummen... Inn i kjøleskapet med folie på over natten!
Piskes før servering.

 Ta bunnen, smør på lchf syltetøy, på med kremen og pynt med bær!!! Mums!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar