Gårsdagen ble feiret med herlig 4 retters!
7år går jammen fort.... Tiden flyr når man har det bra!
Første rett : Passionsfrukt med chevre og honning - bytt ut til agavesirup så blir det lchf.
Andre rett: Scampi med mangosalat og chilli/hvitløk saus. Bytt ut sukker med sukrin- så har du en lchf rett!
Så over til hovedretten...
Del en aubergine i to på langs, legg i en ildfast form. Hakk en 1/2 chilli og press 3 hvitløkskløfter i ca en dl olje. Rør godt og hell over auberginene. Stekes i 200grader i ca 30-40 min - de skal være myke om du tester med en gaffel.
Del en tomat i 2, inn i ovnen i 20-30 min. Når den ser ganske så ferdig ut legg 2 skiver chevre på hver tomat og topp med litt timian, inn i ovnen igjen på grill til osten smelter.
Ha din egen favorittsaus til - her ble det bearnaise....
Stek entecote´n i en grillpanne, legg opp fint og pynt men den basilikumkvast!
Og desserten ble en vaniljepannacotta med bringebær og granateple.
Den ser ikke så god ut - men den er den beste jeg har laget hittil! Kremete og myk, mmmm
2,5 dl vispgrädde
1,5 gelatin plater (legges i vann i et par minutter)
5 ss sukrin
1/4 tsk vaniljepulver
bringebær
granateple
Kok opp grädden, i med sukrin og vaniljepulver, røres godt inn så sukrinen smelter. Så inn med gelatinplatene, rør godt igjen- fordel i 2 større eller 4 små glass. Inn i kylen i 4-5 timer, pynt med bær og nyt!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar