torsdag 7 juli 2011

LCHF Cheese Cake



Yummy in my tummy

Bunn:
2 egg
10g kakaopulver
100g smør
40 g pekan nøtter
60 g mandelmjöl
1ss bakepro
2 ts sukrin

Fyll:
300g philadelfia ost
100g creme fraiche
200 g grädde
skallet av en sitron
saften av en sitron
3 gelatin plater
4 ss sukrin
ca 2dl vann
1/5 ts vaniljepulver

Smelt smør, bland i kakaopulver, sukrin. Pisk eggene lett, inn med de i smeten. Så tar du pekan nøttene i en pose og knuser de lett, skal være litt større biter. I med nøttene og mandelmjölet i smeten og så bakepro- rør godt. Kle en spring form med bakepapir, i men smeten. Inn i ovnen på 175 grader i 15 min.
La bunnen kjøles ned.

Rør sammen philadelfiaost, creme fraiche til en slet smet. Visp grädden, bland så i vaniljen og så blandes med det andre. Lag gelé av skallet av sitronen, sukrin, sitronsaften og vann (saft + vann skall være 2,5 dl totalt) Kok opp, i med gelatinplatene som har ligget i vann i 5 min. Rør rundt, så kjøler du ned geléen i kaldt vannbad. Når geléen er kald (fortsatt flytende), rører du den forsiktig inn i ost/grädde smeten. Hell over i formen, inn i kylen over natten. Pynt med pecan nøtter eller hva du liker av bær! Så har du en deilig kake!
Her ble det frokost på sengen med kake og nespresso yummy!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar