lördag 23 juli 2011

Mandelmakroner med sjokoladekrem





Aaaahhhhh, dette var godt!
200g madler
3 eggehviter
50g sukrin melis
50 g sukrin strø
1 avokado
2 ss sukrin
2ss kakao pulver
0,3 dl vann
2 ts sterk kaffe
noen dråper rom essens
noen dråper sitron



Mal mandlene, bruk mandler med lavt karb-innhold, som disse fra seeberger (coop konsum) bare 3,7 karbs pr100g. Bland sukrin strø
i madlene, rør godt! Pisk eggehvitene harde, sikt inn sukrin melis og pisk litt til. rør forsiktig sammen. Klikk ut med to teskjeder på et bakplåtspapper til små makroner.
Inn i ovnen på 225 grader i 15 min eller til de blir gyllende...

Smelt sukrin i vann (30sek i micron), rør til den løser seg opp. Bland i kakaopulver. Kjør avokado´n med stavmixer, bland i sjokoladesmeten og rør rundt. smak den til med hva du vil. Vil du ha den søtere ta mer sukrin, inn med de aromene dere liker, kaffe, sitron, rør rundt og inn i kylen...
(synes den forsatt smaker litt avokado, så neste gang prøver jeg med
usaltet smør og litt kokos olje....)
Ta en makron, på med en kladd sjokolade, rasp litt sitronskall over.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar