tisdag 26 juni 2012

Lchf Loff / Rostbröd


 På jakten etter et bra lyst brød, har jeg funnet mange oppskrifter, så man får vel prøve ut et par... Først ut er denne varianten. Dette brødet er helt ok, smaker ikke så mye, greit å ha noe å legge pålegget på....

10 store egg 
75 g smør
2 ss/msk rapsolje
1 dl bakepro
1,5 dl kokosmel
1ss/msk bakepulver
1 ss fiberhusk
noen klyper salt

Visp eggene porøse i en kjøkkenmaskin, smelt smør og rør inn oljen i smøret. Bland det tørre sammen. Så rører du inn smør/olje i eggene, i med det tørre. Så over i en brødform, har en i silikon så den slipper lett. Inn i ovnen på varmluft 175 grader i 35-40 min. Kjøl ned, skjær i skiver (hiv resten inn i fryseren )
og en runde i brødristeren så det blir litt crispy.


Orginal oppskriften har jeg hentet her, og endret litt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar