onsdag 20 juni 2012

Lchf Sjokolade Biscotti


200g mandler
                  1 dl stevia strø/ sukrin
1,5 dl bake pro
2 tsk bakepulver 
2 egg

1/5 tsk vaniljpulver
2-3 ss/msk kakao
revet lime skall


Mal 80g mandler til mel i en mandelkvarn. Grov-hakk resten av mandlene. Bland alt det tørre godt og rør inn eggene til slutt. Rør til det blir en skikkelig deig! La stå i kylen i 30min. Del deigen i 3, og form avlange "pølser" som du legger på bakepapir. Klapp ned deigen langs langsiden. Ta litt vann på hendene, deigen er kladdete.
Inn i midten av ovnen i 15 min på 175 grader.  Skjær de opp i diagonale biter, og etter tørk i ovnen på 100 grader, med en tresleiv i døråpningen så fukten slipper ut... 1-2t.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar