fredag 6 maj 2011

Lakse-kake til forrett eller frokost

Hei og hopp!
Hvilket fantastisk vær ute! Fikk ut finger´n tidlig i dag- ut å powerwalke i det herlige været. Det var en fryd å gå i solskinnet med alle herlige vårdufter!

Dere får bare vende dere til min svorsk - som jeg kaller det - har blitt godt skada av å bo i Sverige en god stund nå - men hvem bryr seg egentlig - dere får dere bare en god latter innimellom, eller hur??



Fant denne lakse-kaka fra noen mnd tilbake, og den måtte bare inn her. Den er kanon god!


2 egg
litt smør
dilldressing/gravlaks saus
dill
gressløk
og NORSK SUPERIOR LAKS!
(som man fikk ta med fra Norge of course)

Lag eggerøre av egg og smør, ta frem en tallerken og legg en stålring/bakring på tallerken. Fyll eggerøra i ringen og press den ganske hardt ned. Klipp litt gressløk og dill, og bare bittelitt dilldressing for smakens skyld, dandér laksen litt lekkert og pynt med en liten kvast dill. Så tar du forsiktig vekk ringen! Voila - en forrett eller frokost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar