fredag 6 maj 2011

Bröd

Brød - det kan vi ikke leve uten.... Ikke jeg i alle fall. Har eksprementert med diverse oppskrifter og denne er klart en favoritt.

Skal du bake med LCHF - løp å kjøp en mandelkvarn og fiberhusk!!!!



3 egg
250g keso ( 4% fett)
50g philadelphia original ( ingen light her i gården!)
1,5 tsk (tesked) bakpulver
1/2 dl fiberhusk
1/2 dl mandelmjöl
10g olivenolje/rapsolje
vallmofrö
solroskärnor
pumpakärnor
psylliumfrön
salt
krydder - chilli, basilika, cayenepepper
brødkrydder - hva du selv liker....
parmesan


Mal mandler, greit å male litt ekstra så slipper du å ta frem kværnen hele tiden...
Ta frem stavmixeren - kjør eggene, keso og ph.osten til en slet smet! Rør i bakepulver, mandelmjöl, fiberhusk og olje, rør til det ikke er noen klumper.
Så tar du frem en langpanne, bakplåt - på med bakplåtspapper/bakepapir og så smører du ut "degen" over hele langpanna.
Strø over litt kärnor og frön, samt krydder og rasp på et tynt lag med parmesan!

Inn i ovnen 175 grader i 20-25 min til den har fått en fin farge.
(Ikke få hetta når den "vokser", den blir padde flat igjen!)

1 kommentar: