måndag 20 juni 2011

Oopsies



Jaaa, hva er dette.... Det kalles oopsies, en veldig enkel oppskrift som kan kombineres og brukes til det meste... Smaker som kakebunn, om du har de naturell.... Litt krydder på, pizzabunn, eller rett og slett som en brødskive!

3 eggeplommer
3 eggehviter
100g philadelphia ost
1/2 ss fibehusk
1/2 ts bakepulver

litt salt (ikke om du skal bruke det som kakebunn)
valmuefrø
andre krydder

Pisk eggehvitene stive. Bland plommene og osten, tilsett fiberhusk og bakepulver om du vil ha de fluffy, eller så skipper du det, så blir de flate! Om du tilsetter fibehusk, la "deigen" hvile i 5-10 min. Vend så forsiktig inn eggehvitene.

Klikk ut på bakepapir etter ønsket størrelse, vil du ha kakebunn, lag bare en stor runding eller firkant så kan du lage rullekake....

Inn i ovnen på 150 grader i 25 - 35 min - til de er gyldene.

Med ost og smør til frokost, eller rømme/creme fraishe/vispad grädde og bær til dessert! 
Neste gang skal jeg prøve å blande inn litt kokos og sukrin - så har man vel kokosmakroner, eller???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar