måndag 20 juni 2011

Lam med grønnsaksgrateng og asparges



Lammekjøtt til middag??? :0)

Marinade til lammet : 2-3 dl Olje, masse presset hvitløk, 1hakket rød chilli, timian, cayenepepper. La det ligge å kose seg i marinaden i noen timer...


Lag en grateng på :
aubergine
squash
gul paprika
tomat
sopp
to typer oster västerbotten og gouda

Hakk grønnsakene i passe store biter, stek i smør, så over i en form, ta frem ostehøvlen og høvle på et lag med västerbotten og så et lag med gouda. Inn i ovnen på 200 grader i ca 20min.
Kok sparrisen i 3-4 min, ta den så ut, rull i bacon.

Stek lammet godt på alle sider, inn i ovnen i 10-15 min, alt ettersom hvor rosa du vil ha det.

Stek så sparrisen med baconet i litt smør, server med en liten streng redusert balsamico.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar