onsdag 28 september 2011

Lchf Pasta



Ok, pasta og pasta.... Det funker... Skal eksprementere litt til....
2 egg
ca 1dl bakepro
1ss fiberhusk
2ss philadelfia ost
salt



Kjør alt i en kjøkkenmaskin, smør et bakplåtspapper med olivenolje. Smør ut smeten tynt, inn i 200grader i 5 min. Du ser at den begynner å reise seg i kantene. Ta ut, kjøl litt ned. Skjær opp i strimler. Jeg kokte de i 1min for å få de myke, men jeg tror det blir bedre om du legger de sammen med sausen og lar pastan suge opp fuktigheten i sausen.


Sausen ble: Kylling, løk, bacon, basilika, grädde, svamp, hvitløk, lchf ketchup, parmesan. Stek kyllingen og sett til siden. Stek løk og bacon, hell over grädde, la det småkoke litt. Ved siden av steker du svamp og hvitløk, så inn med det i sausen. Smak til med ketchupen/tomatpuré, parmesan, pepper, salt, cayennepepper, chillipulver. Legg opp pasta, kylling og hell over sausen. Topp det hele med parmesan, nykvernet pepper og en kvist basilika!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar