onsdag 28 september 2011

Lchf - Marinert indrefilét av svin/ Fläskfilé - med kålstuing



Dette var gårsdagens middag..... Mmmmmm, den blir en klassiker.....


Lag marinade på olje, 2 fed presset hvitløk, ferske urter (estragon, rosmarin og timian) 2 ts dijon sennep, cayennepepper, chilli pulver, paprikapulver. I med fileén i noen timer . Brun den i en panne, klem ut all marinaden av posen. Så over i en ildfast form (hell over marinaden på nytt) og inn i ovnen på 200grader til du får en innertemperatur på 80-90grader. 




 Strimle spisskål ca 350g, kok den mør i vann og en god klikk smør.
 Lag litt garnityr. Her ble det tomater rett fra mine tomatplanter og en mozarella.

 Lag så hvit saus: Smelt 50g smør, kok opp med 1 dl grädde. Bland ut 1strøken teskjed johannesbrødkjernemel i 2dl kaldt vann, i med det i sausen, smak til med muskatnøtt, hvit pepper og salt. Tilsett kålen i sausen og la putre til alt er ferdig!
Jeg lagde saus på det som var igjen av marinaden og saft fra kjøttet, med litt fløte og litt faste krydder: salt pepper cayennepepper chillipulver mejram kantarellfond, bruk JBKM til tykning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar