tisdag 20 september 2011

Kyllingrullader




Dette smaker goooodt! Det ble en tøm kjøleskapet før ferie rett..... Men fant noen kyllingfileer i fryseren, en pakke bacon i kylen, samt litt annet snacks å fylle de med... Resultatet ble mye bedre enn jeg trodde!

kylling fileer
bacon
fetaost
champinjong
paprika
vårløk
hvitkål
aubergin
fersk timian
fersk basilikum
fersk rosmarin
fersk estragon
hvitløk
vispgrädde
smør

Del kyllingen på langs og bank den ut litt forsiktig så du får størst mulig yte.. Strimle grønt, skiv svampen. Stek kål og svamp i smör.  Legg så bacon på kyllingen og på med resten av fyllet. Knyt med hyssing så det blir en fin rullade. Stek rulladen i panne så den får en fin brunfarge. Legg så litt ferske urter og presset hvitløk i en ildfast form, hell over grädde, på med kyllingrulladene og inn i ovnen på 200 grader i ca 25-30 min. Stek litt auberginer til. Skjer opp rulladen, fjern hyssingen, Legg pent opp, hell over sausen og pynt med en liten stripe redusert balsamico og basilika!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar