fredag 10 augusti 2012

Lchf Mint Godis




Dette er som oppskriften til after eighten, men lages i porsjons stykker, synes den er vanskelig å skjære i en hel plate... 

Peppermynte fyll:

20g delfia fett (kokosfett)
2 dl sukrinmelis/sukrin flor
5-6 dråper stevia
4ss/msk fløte/grädde
7 dråper peppermynte olje
1/2 tsk indisk tragant oppløst i noen ss kaldt vann


Smelt fettet, ha i fløten, peppermynte oljen og rør inn sukrinmelisen 
(Bruk visp)
Kok opp, dra kjelen av plata og rør inn tragant. Klumper traganten seg bruk stavmikser.
Hell så i små silikon former (isbite former) og inn i fryseren i noen timer til de er fryst.
Smelt 70% Low Carb sjokolade i micro eller i vannbad, ta ut de fryste mint"isbitene" og dypp i sjokoladen. Må gjøres fort, for de smelter ganske raskt, så ta bare ut halparten av bitene i  formen og la de resterende ligge i fryseren til du er ferdig.
Oppbevares i fryseren og i kjøleskap.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar