söndag 30 oktober 2011

Lchf pinnekjøtt

Da kan bare høsten komme.. Fant noe pinnekjøtt i fryseren.. Vannet ut det over natten, byttet vann sånn 3-4 ganger. Dampet det i ca.3t. Etterfylte vann, så det ikke kokte tørt.... Så til kålerabi stappen... Leste noe sted at kålrot får en høy GI når den blir kokt....???? Vet ikke om det stemmer... Noen som har hørt noe om det, hva med kålerabi, er det også tilfelle?? Så derfor så tok jeg en stooor kålerabi (knutekål), en liten kålrot og 2 små gulrøtter. Kokte mørt, på med smør og fløte, kjøre med stavmixeren til ønsket konsistens, smakte til med hvit pepper... Saus lagde jeg på "kokeskyen" fra kjøttet. Bare spedde det ut med fløte, cayennepepper og chilli. Litt johannesbrødkjernemel rørt ut i kaldt vann - inn i sausen, gjorde den litt fastere! Dette var en utrolig god og mettende middag. Hadde forresten en liten klikk sennep også! Så noen får ta med Gildes røkte pinnekjøtt i kofferten til meg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar