måndag 4 mars 2013

LCHF Köttfärs-limpa / Kjøttpudding


En enkel middag som er grei å fryse inn og ta med på jobb.

800g kjøttdeig / oxfärs
1 liten løk - finhakket
noen gode runder med salt og pepper kvernene
3 store ss mejram
1-2 hvitløks fed- presset
1 egg

Bland alt, uten egget, godt sammen og smak til. Jeg brukte engangs plasthansker og knadde krydderet godt inn. Så tar du egget, knar litt til så det fordeler seg.

Jeg formet det som et brød og la det i en brødform. Det kom ganske mye kjøttsaft ut, så det lagde jeg saus på. Tror den blir bedre å steke i en langpanne så kjøttet blir stekt med en fin skorpe hele veien.
Inn i ovnen på over og undervarme , ikke varmluft. 180grader i ca 45-60 min.
Da fikk man også litt til overs, det blir med på jobb, sammen med litt grønnsaker og litt lavkalori tyttebær syltetøy.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar